Vabilo - Praznovanje prvega rojstnega dne Mestne tržnice Kostanjevica na Krki (PNG)

Vabljeni na praznovanje prvega rojstnega dne Mestne tržnice Kostanjevica na Krki

Z veseljem Vam sporočamo, da naša Mestna tržnica Kostanjevica na Krki obeležuje prvi rojstni dan delovanja.

Že eno leto se vsako soboto med 9 in 11 uro Mestna tržnica piše zgodbe o domačih produktih, lokalno pridelani hrani, medarstvu, o Cvelbarjevem hrastu in dogodkih „ V tretje gre rado“ Čebula in med, Vino in sir, Sadje in les ter mnoga druga.

Vse to se ne bi zgodilo brez Vas, zato Vas lepo vabimo, da pridete v soboto, 21.5.2016 med 9.in 11. na Kambičev trgu 5 v Kostanjevici na Krki in praznujete z nami.

Pripeti dokumenti
Vabilo – Praznovanje prvega rojstnega dne Mestne tržnice Kostanjevica na Krki (PNG) Prenesi
Vabilo – Praznovanje prvega rojstnega dne Mestne tržnice Kostanjevica na Krki (PDF) Prenesi

RAZPIS FESTIVAL SENCE V OKNU – FESTIVAL ZGODB, KI JIH PRIPOVEDUJEJO SENCE V OKNIH HIŠ KOSTANJEVICE NA KRKI

Zavod za razvoj Otok organizira festival Sence v oknu – Festival zgodb, ki jih pripovedujejo sence v oknih hiš Kostanjevice na Krki. Namen festivala je prikazati in nagraditi najbolj kakovostne lutkovne predstave, pripovedi, video projekcije in posameznike na likovnem področju in z njihovim udejstvovanjem spodbuditi razvoj in kakovost kulturne ponudbe in obuditi mestno jedro obenem pa tudi spodbuditi umetniško produkcijo nasploh in jo približati skupnosti ter ji povrniti status nepogrešljivega dela prepoznavnosti destinacije Kostanjevice na Krki.

Prijavnica RAZPIS SENCA V OKNO

Pripeti dokumenti
Razpis in prijavnica – Senca v oknu Prenesi

Potepinke iz knjižnice

Z mislijo, da se knjige potepajo in na različne načine krožijo med bralci, se v knjižnici srečujemo vsak dan. Mnogih knjig, ki nam jih bralci podarijo, zaradi pomanjkanja prostora ne moremo postaviti na police. Pravijo, da vsaka knjiga najde svojega bralca in temu je namenjen projekt Valvasorjeve knjižnice, Potepinke iz knjižnice. Na različnih lokacijah v naših občinah lahko najdete police s knjigami potepinkami in novo bomo to soboto namestili tudi v Kostanjevici, na Mestni tržnici. Potepinke iz knjižnice spodbujajo k branju in medsebojnemu izmenjavanju knjig.

Vzemite knjigo, ki vam je všeč, obdržite jo, morda imate kakšno, ki bi jo želeli podariti naprej?
Prinesite jo. Berite.

Pripeti dokumenti
POTEPINKE2 Prenesi

Fotografije dogodka Palačinke in marmelada

Vabljeni k ogledu fotografij dogodka Palačinke in marmelada.

Mestna tržnica Kostanjevica na Krki - Znak [JPG]

Vabilo za sodelovanje na dogodku Mestne tržnice: “V tretje gre rado” – SADJE IN LES

Mestna tržnica Kostanjevica na Krki 17. 10. 2015 v okviru aktivnosti »V tretje gre rado«, ki jih prireja vsako tretjo soboto v mesecu, vabi na dogodek »Sadje in les«.

K sodelovanju na prodajno-predstavitvenem dogodku vabljeni pridelovalci in predelovalci sadja: obrtniki, podjetniki in ostali proizvajalci produktov iz sadja, naj si gre za domačo obrt ali za dopolnilno dejavnost. Vabljeni tudi vsi obrtniki, podjetniki in ostali, ki se ukvarjajo s pridelavo in predelavo lesa in proizvodnjo lesenih produktov, kakor tudi z njihovim načrtovanjem oz. oblikovanjem.

Možno bo trgovanje na Oražnovi ulici ali v prostorih Mestne tržnice, Kambičev trg 5, Kostanjevica na Krki od 9:00 do 18:00 ure
Prijave za sodelovanje lahko pošljete na naslov Kambičev trg 5, 8311 Kostanjevica na Krki, po elektronski pošti zavod.otok@gmail.com, ali pokličete telefonsko št. 040 657 015, kjer dobite tudi vse dodatne informacije o dogodku.

Pripeti dokumenti
prijavnica in rezervacija stojnice – sadje in les Prenesi