Vabilo na delavnico Ocenjevanje ribjih izdelkov

LAS Posavje v petek, 15. februarja 2019, ob 10. uri organizira delavnico Ocenjevanje ribjih izdelkov, ki je namenjena ribogojcem, strokovnjakom s področja živilske tehnologije, kulinarike, vodjem kuhinj/prehrane, gostincem, potencialnim ocenjevalcem ribjih izdelkov ter širši zainteresirani javnosti iz Posavja.

Informativna delavnica bo potekala na sedežu vodilnega partnerja RRA Posavje, CVŽ 2, Krško.

Kratka vsebina delavnice:
• predstavitev projekta: Ocenjevanje ribjih izdelkov,
• osnove ribogojstva in osnove gojenja sladkovodnih rib/postrvi,
• hranilna vrednost rib,
• splošno o ocenjevanju živil,
• namen ocenjevanja ribjih izdelkov,
• potek ocenjevanja ribjih izdelkov,
• pomen rezultatov ocenjevanja za pridelovalca in potrošnika,
• sheme kakovosti živil.

Prijave sprejemamo do srede, 13. februarja 2019, na naslov: manuela.bojnec@rra-posavje.si ali na telefon 07 488 10 47.

V okviru projekta bomo v nadaljevanju izvedli tudi izobraževanje za ocenjevalce ribjih izdelkov, ki ga bo izvedla Biotehniška fakulteta v Ljubljani. Ocenjevalci bodo pridobili certifikat ocenjevalca ribjih izdelkov.
V sklopu projekta pa bomo izvedli tudi ogled primerov dobrih praks v Avstriji.

Vljudno vabljeni!

Manuela Bojnec
Višja svetovalka / Senior Adviser
Regionalna razvojna agencija Posavje /Regional Development Agency Posavje
CKŽ 2
8270 KRŠKO

Pripeti dokumenti
Vabilo na delavnico Ocenjevanje ribjih izdelkov Prenesi