Ekipa ustvarjalcev četrte sezone televizijskega šova SLOVENIJA IMA TALENT išče talente

Radi bi našli posameznike in skupine, ki bi radi občinstvu pokazali svoj talent in se tudi potegovali za glavno nagrado.

Predvsem iščemo osebe, ki bi lahko Sloveniji pokazale točko, kakršne še nismo videli, pa najsi bo to ples, nenavaden instrument ali rekvizit, ali nevsakdanji nastop, ki bo razveselil, nasmejal,

presenetil, predvsem pa zabaval gledalce in žirijo.

Trenutno smo v fazi zbiranja prijav, ki bo trajalo do 18. avgusta, tudi v času predizborov, ki potekajo po različnih slovenskih mestih od 2. do 18. avgusta.

Ker želimo, da bi k sodelovanju pritegnili kar največ posebnih oz. nadarjenih posameznikov in/ali skupin, smo se odločili, da pomoč poiščemo tudi na vaši občini, saj smo prepričani, da se marsikje skrivajo še mnogi neodkriti talenti, ki bi jih veljalo spodbuditi, da bi svoj talent pokazali širšemu občinstvu.

Zato bomo veseli, če nam boste lahko pomagali in nam na spodnji naslov poslali bodisi imena posameznikov ali skupin, ki imajo kakšen ’poseben’ talent, ali kontakte oseb, ki bi takšne posameznike ali skupine utegnile poznati – ponavadi so to učitelji, vodje kulturnih društev ali posamezniki, ki se ukvarjajo s kakršnokoli kulturno ali športno dejavnostjo (ljubiteljsko ali profesionalno).

Prijave posameznikov sprejemamo na naši spletni strani http://talent.24ur.com/, kjer je moč najti tudi vse potrebne podatke o šovu, predizborih, avdicijah in splošnih pogojih sodelovanja.

Toliko zaenkrat.

Veseli bomo, če nam boste lahko na kakršenkoli način pomagali, mogoče objavili dopis v lokalnem glasilu ali posredovali podatke.

Ustvarjalci četrte sezone šova
SLOVENIJA IMA TALENT