Kostanjevica na Krki - Logotip

Mobilna poslovalnica NLB Bank&Go

NLB se vrača v skoraj 40 slovenskih krajev, tudi v našem. A to pot drugače: z NLB Mobilno poslovalnico Bank&Go – edino v Sloveniji.

Epidemija korona virusa ji je žal prekrižala načrte in jo novembra prisilno parkirala, a samo začasno. S pomladjo in izboljšano epidemiološko situacijo izpolnjujemo dano obljubo. NLB Mobilna poslovalnica Bank&Go je zagnala motor na najvišje obrate in z začetkom prihodnjega tedna štarta svojo pot po Sloveniji.

V Kostanjevico na Krki prvič pripelje v sredo 31. 3. 2021 ob 8:30. Na obisku bo redno vsakih 14 dni, vedno ob isti uri, in sicer pri Občini nasproti Mercator centra, kjer bodo vrata za stranke odprta eno uro. Natančen urnik rednih obiskov boste našli na spletni strani www.nlb.si/bankgo, kjer bodo objavljena tudi vsa aktualna obvestila in dodatne informacije.

Vsem obiskovalcem bo prihranila pota in čas, prinaša pa prednosti obeh svetov: osebni kontakt bančnika in podporo sodobne tehnologije. Srce mobilne poslovalnice je njena ekipa, ki ima res bogate izkušnje in obilo znanja, predvsem pa posluh za potrebe strank. Na obisk toplo vabimo vse, ki bi radi dobili kakovosten finančni nasvet pri zahtevnejših odločitvah, usmeritev pri uporabi digitalnih rešitev, kot sta mobilna in spletna banka, ter tiste, ki bi želeli postoriti kak finančni opravek. Za gotovinsko poslovanje – npr. dvig ali polog gotovine in plačilo položnic – bo na voljo bankomat, za rokovanje s katerim pa stranka potrebuje bančno kartico (osebnega računa) ter številko (PIN). Obiskovalce pozivamo, naj nikakor ne pozabijo na preventivne zdravstvene ukrepe: zaščitno masko, razkuževanje rok, ustrezno varnostno razdaljo, vstopajo pa lahko le posamezno.