NLB Mobilna poslovalnica Bank&Go zaradi epidemioloških ukrepov začasno prisiljena v mirovanje

Iz NLB Mobilne poslovalnice Bank&Go sporočajo:

Spoštovani,

z velikim veseljem smo zaštartali motor naše mobilne poslovalnice Bank&Go in krenili na pot po Sloveniji, a so se epidemiološke razmere žal tako poslabšale, da je naša banka na kolesih prisiljena v mirovanje. Zaradi zaostrenih zdravstvenih okoliščin in ukrepov za zamejitev širjenja novega koronavirusa, med katerimi so tudi omejitve pri prehajanju regij, bo NLB mobilna poslovalnica Bank&Go predvidoma do 11. aprila oz. do ustreznega izboljšanja epidemiološke slike tako morala ostati na parkirišču.

V NLB namreč prav zdravje naših strank in zaposlenih postavljamo na prvo mesto ter dosledno upoštevamo priporočila in ukrepe pristojnih. Pripravljeni na vse, kar sledi, čakamo, da se naša in vaša mobilna poslovalnica na pot odpravi takoj, ko bodo ukrepi to dopuščali. O spremembah in novem datumu prihoda bomo vas in vaše občane, naše cenjene stranke, seveda predhodno obvestili. Informacije o prenovljenem urniku obiskov in druga aktualna obvestila bodo na voljo tudi na spletni strani www.nlb.si/bankgo.

Naj še dodamo, da klasične NLB poslovalnice v času med 1. in 11. aprilom ostajajo odprte po rednem urniku, a strankam svetujemo, da jih obiščejo le v nujnem primeru in pri tem dosledno upoštevajo preventivne zdravstvene ukrepe. Po pomoč ali nasvet se lahko kadarkoli obrnejo na naše bančne strokovnjake prek video klica, spletnega klepeta ali telefonske številke 01 477 20 00, pa tudi epošte info@nlb.si. O poslovanju enot banke v času ti. »lockdowna« kot tudi o nekaterih nasvetih za čim bolj varno opravljanje bančnih storitev (poslovanje na daljavo, plačevanje s karticami namesto z gotovino….) in začasnem mirovanju mobilne poslovalnice smo danes obvestili tudi nacionalne in lokalne medije.

Verjamemo, da boste situacijo sprejeli z razumevanjem in bomo s skupnimi močmi uspeli zajeziti okužbe ter se vrniti k bolj normalnemu življenju, ki si ga vsi tako zelo želimo.

Ostajamo v kontaktu in vas lepo pozdravljamo, predvsem pa ostanite zdravi!
Nasvidenje!

Tanja Ahlin in ekipa NLB mobilne poslovalnice Bank&Go