Kostanjevica na Krki - Logotip

OBVESTILO OBČINE O ZAPRTJU PROSTOROV

Spoštovane občanke in občani!

Zaradi ponovne razglasitve epidemije in ob vse večjem številu okužb s koronavirusom, vas obveščamo, da ima občinska uprava spremenjen način delovanja. Prostori Občine Kostanjevica na Krki so do nadaljnjega zaprti.

Za vsa vprašanja in zadeve se poslužite možnosti kontakta po telefonu na št. 07 / 49 87 275 ali pošljite vprašanje po e-pošti na naslov: obcina@kostanjevica.si. Na vsa vprašanja bomo odgovorili.

V kolikor zadeve ne bomo mogli rešiti po telefonu in v nujnih primerih je možen obisk prostorov občinske uprave, vendar samo s predhodno najavo.

Za klice občanov, ki potrebujejo pomoč (oskrba na domu) in dajanje informacij občanom pa vam posredujemo telefonsko številko poveljnika CZ, Roberta Zagorca, 031 862 565 in njegov e-naslov: robert.zagorc@renault.com, ki vam je na voljo 24h/dan.

Ravno tako se lahko za pomoč, v kolikor jo potrebujete, obrnete na Rdeči križ Krško, na telefonsko št. 07 / 49 05 365 od 8.00 do 15.00 ure.

Nacionalni inštitut za javno zdravje apelira na prebivalstvo, da se obnaša samozaščitno in se izogiba prostorom z večjim tveganjem. Ukrepi veljajo do prejetja nadaljnjih navodil s strani pristojnih služb.

Prepričan sem in verjamem, da bomo zmogli tudi tokrat in bomo vsak kot posameznik, z odgovornim ravnanjem, uspeli trend naraščanja zajeziti in krivuljo obrniti v nasprotno smer.

Bodite dobro, pazite nase in drug na drugega in predvsem, ostanite zdravi.

Vaš župan,
Ladko Petretič

Pripeti dokumenti
OBVESTILO OBČINE o zaprtju prostorov oktober 2020 Prenesi