Kostanjevica na Krki - Logotip

POVABILO K IZOBRAŽEVANJU ZA LOKALNE TURISTIČNE VODNIKE V OBČINI KOSTANJEVICA NA KRKI

VABILO na tečaj za lokalnega turističnega vodnika po občini Kostanjevica na Krki

Občina Kostanjevica na Krki v sodelovanju s TIC-em Kostanjevica na Krki vabi vse, ki vas delo v turizmu veseli in si želite aktivno sodelovati pri vodenju skupin po Kostanjevici na Krki, na izobraževanje za lokalnega turističnega vodnika.

Uvodno srečanje tečaja s prvim sklopom predavanj bo potekalo v petek, 22. marca 2019, ob 16. uri v sejni sobi Občine Kostanjevica na Krki, Kambičev trg 5, 8311 Kostanjevica na Krki.

Tečaj skoraj v celoti financira Občina Kostanjevica na Krki, medtem ko prispevek udeleženca znaša 20 evrov in ga udeleženci sami poravnajo na uvodnem srečanju izvajalcu tečaja.

Tečaj bo izvajala agencija za izobraževanje v turizmu, Palladio d.o.o., www.agencija-palladio.si.

Izpolnjeno prijavnico pošljite najkasneje do srede, 20. marca 2019 po pošti na naslov Občina Kostanjevica na Krki, Ljubljanska cesta 7, 8311 Kostanjevica na Krki ali v skenirani obliki na e-naslov: tic-gbj@galerija-bj.si.

Prijave sprejemamo do zapolnitve prostih mest (10). Prednost pri prijavi v primeru prekoračitve števila prijav bodo imeli kandidati z obširnejšim znanjem tujih jezikov.

V primeru vprašanj nas kontaktirajte na e-naslov: tic-gbj@galerija-bj.si oziroma na telefonsko številko 07 49 88 152 – od torka do nedelje, med 9. in 17. uro.

Pripeti dokumenti
Vabilo Prenesi
Prijavnica Prenesi
Predmetnik Prenesi