Kostanjevica na Krki - Logotip

Povabilo k sodelovanju pri novi Strategiji razvoja turizma v občini Kostanjevica na Krki

Kot smo vas že obvestili v Kostanjeviških novicah št. 66, julij 2020 in št. 68, december 2021, je občina Kostanjevica na Krki pristopila k izdelavi dokumenta Strategija razvoja turizma v Kostanjevici na Krki za obdobje 2022-2032. Hvala za vse vaše pobude, ki ste nam jih že posredovali, odgovore na anketni vprašalnik in intervjuje.

Še vedno sprejemamo vaše pobude, sugestije, mnenja in usmeritve za razvoj turizma v naši občini, da bomo skupaj začrtali pravo razvojno pot. Vaše pobude nam lahko posredujete na e-naslov Anita.Krajnc@kostanjevica.si še do 23. 1. 2022. Prav tako vas vabimo, da izpolnite anketo na spletni povezavi https://www.1ka.si/a/cdd03807 in se tako opredelite do vaših stališč pri razvoju turizma.

V mesecu januarju 2022 vas bomo tudi povabili na delavnice, na katerih bomo z gostujočimi strokovnjaki skupaj razpravljali na tematiko razvoja turizma, kar je bilo potrjeno na 4. seji Odbora za gospodarstvo, obrt in turizem 30. 11. 2021, kjer smo se že seznanili z analizo stanja in strateškimi razvojnimi usmeritvami, in tako skupaj prišli do izhodišč nove turistične perspektive. V naprej hvala za sodelovanje in lep pozdrav.

Občinska uprava
Občina Kostanjevica na Krki

Pripeti dokumenti
Kostanjevica na Krki v turistični perspektivi Prenesi