Kostanjevica na Krki - Logotip

Srečanje podpornega okolja v okviru podjetniškega dogodka, 26. maj 2023

Center za podjetništvo in turizem Krško kot SPOT svetovanje Posavje in mentoriranje najavlja in vas že sedaj vabi na SREČANJE INSTITUCIJ PODPORNEGA OKOLJA, v petek, 26. maja 2023, s pričetkom ob 9. uri  v okviru celodnevnega dogajanja USPETI V Posavju, ki se bo odvijalo v starem mestnem jedru Krškega.

Kot institucije podpornega okolja vas v okviru zgoraj omenjenega dogodka vabimo na zanimiva predavanja s pričetkom ob 9.00 uri v prostorih Podjetniškega inkubatorja Krško.

Tematike bodo aktualne – naslov prvega predavanja bo »Od ideje do prve prodaje«, predavatelj bo dr. Blaž Zupan, v drugem predavanju pa bodo predstavljene ključne strategije za razvoj podjetja in doseganje poslovnih ciljev, katere bo predstavil dr. Rok Stritar.  Po predavanju bo sledilo mreženje in izmenjava informacij.

Vabljeni tudi na okroglo mizo »Največje napake v podjetništvu« (s pričetkom ob 12.30 uri), kjer bodo udeleženci poleg zgoraj navedenih prepoznanih predavateljev tudi sami podjetniki.

Naslov prvega predavanja bo »Od ideje do prve prodaje«, predavatelj bo dr. Blaž Zupan, v drugem predavanju pa bodo predstavljene ključne strategije za razvoj podjetja in doseganje poslovnih ciljev, katere bo predstavil dr. Rok Stritar.

Vabljeni tudi na okroglo mizo »Največje napake v podjetništvu« (s pričetkom ob 12.30 uri), kjer bodo udeleženci poleg zgoraj navedenih prepoznanih predavateljev tudi sami podjetniki.

Sledilo bo mreženje in izmenjava informacij, vabljeni tudi na predstavitev podjetnikov na stojnicah, ki se bo nadaljevalo v popoldan.
Druženje boste lahko zaključili sproščeno in v družbi novih poznanstev, saj se bo po 16. uri začel Festival piva in BBQ Krško.

Vse zainteresirane pa že sedaj vabimo, da svojo udeležbo  potrdite – najkasneje do vključno četrtka, 25.5.2023.

Naši kontakti: mateja.jurecic@cptkrsko.si (07/490 22 25) ali karmen.levak@cptkrsko.si (07/490 22 24), kjer smo na voljo za dodatne informacije.

V pričakovanju prejema vaše potrditve udeležbe na dogodku vas lepo pozdravljamo in se veselimo srečanja z vami.

SPOT svetovanje Posavje in podjetniško mentoriranje

Center za podjetništvo in turizem Krško

Pripeti dokumenti
Uspeti v Posavju Prenesi