Dobrodošli v Vili Castanea ***

Penzion Vila Castanea se nahaja v samem centru starega mesta Kostanjevica na Krki, namenjena oddihu, uživanju v naravnih danostih mehke Dolenjske pokrajine, v slikovitih vinorodnih gričih in pomirjujoči Krki.

Meščanska stavba iz konca 19. stoletja je spomenik lokalnega pomena z razgibano preteklostjo. Ponaša se z bogato okrašeno čelno fasado, obokanim pritličjem, tlakovci iz okoliškega kamna in arkadnim notranjim dvoriščem v senci mogočnega kostanja.

V naših – poleti prijetno hladnih, spomladi in jeseni pa udobno toplih  –  prostorih smo uredili sedem dvoposteljnih sob in dve prostorni družinski sobi. Sobe odražajo značaj stare meščanske vile – ste si že od nekdaj želeli prenočiti v postelji z baldahinom? – hkrati pa so sodobno opremljene v naravnih materialih, s posluhom za detajle in vsem, kar narekuje udobje 21. stoletja.

Nočitev z zajtrkom v dvoposteljni sobi znaša od 60 EUR do 80 EUR in v družinski sobi 98 EUR. Cena velja za sobo in vključuje nočitev v izbrani sobi in bogat samopostrežni zajtrk.

Turistična taksa na osebo na noč: 1,50 EUR.

Vila Castanea***
Ulica talcev 9,
8311 Kostanjevica na Krki
Tel.: +386 31 662 011
e-naslov:info@vilacastanea.si
spletna stran: www.vila-castanea.si